Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
29v

Uppgifter: Juventus ute efter Atlético Madrid-back

Juventus kan i sommar göra ett par förändringar i backlinjen. Stefan Lichsteiner kommer att lämna i sommar, samtidigt som Mehdi Benatia ryktats vara på väg bort från klubben och Benedikt Höwedes låneavtal går ut den sista juni i år.

Enligt den italienska sajten Calciomercato.com kan Juventus därför plocka in Atlético Madrids uruguayanske försvarsklippa Diego Godin, 32, till nästa säsong. Sajten skriver vidare att klubbarna varit i kontakt med varandra om backen.

Godin anslöt sommaren 2010 från Villarreal till Atlético Madrid och stod under den gångna säsongen för 30 matcher i La Liga. Han var bland annat en nyckelspelare i klubben, när laget vann den spanska ligan 2014.

Publicerad 2018-05-27 kl 14:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons