Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus ute efter Atlético Madrid-back

Juventus kan i sommar göra ett par förändringar i backlinjen. Stefan Lichsteiner kommer att lämna i sommar, samtidigt som Mehdi Benatia ryktats vara på väg bort från klubben och Benedikt Höwedes låneavtal går ut den sista juni i år.

Enligt den italienska sajten Calciomercato.com kan Juventus därför plocka in Atlético Madrids uruguayanske försvarsklippa Diego Godin, 32, till nästa säsong. Sajten skriver vidare att klubbarna varit i kontakt med varandra om backen.

ANNONS

Godin anslöt sommaren 2010 från Villarreal till Atlético Madrid och stod under den gångna säsongen för 30 matcher i La Liga. Han var bland annat en nyckelspelare i klubben, när laget vann den spanska ligan 2014.

Publicerad 2018-05-27 kl 14:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto