Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Ajax-talangen överens med italienska storklubben

Ajax holländske anfallstalang Justin Kluivert, 19, har under de senaste månaderna varit ryktenas man i Holland. Han har kopplats ihop med en rad europeiska storklubbar, men ska nu ha bestämt sig för nästa klubbadress.

Enligt italienska tidningen Gazzetta dello Sport är 19-åringen överens med Roma om en flytt till Italien, men enligt tidningen kan Ajax kan försvåra övergången. Den holländska klubben uppges vilja ha drygt 40 miljoner euro för anfallaren, vilket är mer än mellan 20 till 25 miljoner euro som den italienska klubben är villig att lägga på Kluivert.

Den italienska tidningen Corriere dello Sport bekräftar också Gazzetta dello Sports uppgifter om att Kluivert tackat ja till Roma.

Kluivert har kontrakt med Ajax över nästa säsong.

Publicerad 2018-05-31 kl 12:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons