Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

"Salah har erbjudits till Barcelona"

Mohamed Salah gjorde succé under sin första säsong i Liverpool, då han bland annat slog målrekord för en säsong med 38 matcher i Premier League. Salahs säsong har gjort att det börjat ryktas om att andra storklubbar ska vara intresserade av egyptiern.

Nu skriver spanska AS att Salah har erbjudits till Barcelona av sina representanter. Tidningen skriver att Salah kan vara ett alternativ för Barcelona om man misslyckas med att värva Atlético Madrids Antoine Griezmann i sommar.

Salah kom till Liverpool förra sommaren från italienska Roma.

Publicerad 2018-06-06 kl 13:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons