Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Liverpool uppges tveka kring jätteaffären - efter läkarundersökningen

Lyons Nabil Fekir har uppgetts så gott som klar för Liverpool. I torsdags kom engelska uppgifter om att klubbarna var överens om en övergångssumma på 53 miljoner pund, drygt 620 miljoner kronor, och att 24-åringen väntades presenteras under fredagen efter att han läkarundersökts.

Men ännu har Liverpool inte presenterat Fekir som ett nyförvärv, och nu kommer uppgifter om att klubben börjat tveka. Det är engelska Telegraph som skriver att det har uppstått frågetecken för Liverpool i samband med läkarundersökningen under fredagen. Enligt tidningen är det oklart exakt vad det är som gör att Liverpool tvekar.

“Nu ska manager Jürgen Klopp se över om affären kan gå igenom eller om man måste byta fokus till andra spelare”, skriver Telegraph.

Sedan sin debut i Lyon har Fekir gjort 57 mål och 37 assist på 153 matcher för Lyon.

Publicerad 2018-06-09 kl 08:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons