Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Marca: Neymar i nytt möte med Real Madrid

Neymar till Real Madrid? Ja, de ryktena vill inte riktigt dö ut. Nu kommer nya uppgifter från de två stora Madrid-tidningarna Marca och AS. Den förstnämnda tidningen hävdar att Paris Saint-Germain-stjärnan träffat en Real-representant i Liverpool (där Brasiliens landslag just nu befinner sig).

Marca hävdar att både Neymar och Real vill få till en övergång och tidningen skriver att syftet med mötet från La Liga-jättens sida var att få en bekräftelse på att spelaren inte ändrat sig. 26-åringen ska ha upprepat att han gärna ser att PSG låter honom flytta till Madrid-klubben.

“Madrid vill ha Neymar och efter vad som sades i Liverpool skulle en övergång kunna närma sig”, skriver Marca.

AS skriver i sin tur att det inte kommer att bli lätt för Real Madrid att få loss forwarden från PSG och tidningen hävdar att Neymar inte ser det som ett alternativ att göra sig svår för att få igenom en affär.

Vidare uppger AS att Neymar accepterar att sannolikheten för att PSG ska sälja honom efter bara ett år i klubben är liten. Därför ska en flytt nästa sommar, 2019, ses som ett mer rimligt alternativ.

Neymar såldes från Barcelona till Paris Saint-Germain förra sommaren, för omkring 2,2 miljarder svenska kronor.

Publicerad 2018-06-09 kl 16:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons