Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Messi vill se Griezmann i Barcelona: ”Är en av de bästa spelarna"

Antoine Griezmann har ryktats till Barcelona sedan i vintras och i början av juni sa anfallaren att han skulle lämna beslut om framtiden innan VM i Ryssland går igång. Och kanske får han lättare att meddela sitt beslut efter Lionel Messis fina ord.

– Jag vet inte om han är prioritet för klubben. Om vi ska vinna Champions League igen håller jag med om att vi behöver de bästa spelarena. Och Griezmann är en av dem. Om klubben väljer att signa honom är det briljant. Han är väldigt bra, säger argentinaren till spanska Sport.

Förra säsongen spelade Griezmann 49 matcher för Atlético och svarade för 29 mål och 15 assists.

Publicerad 2018-06-10 kl 22:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons