Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Uppgifter: Real Madrid planerar miljardbud på Lazio-stjärnan

Lazios Sergei Milinkovic-Savic har svarat för en stark säsong i Lazio. Flera storklubbar, däribland Juventus, Manchester United och Real Madrid, visar intresse för serben. Och under söndagen kommer uppgifter från spanska medier om att Real Madrid är redo att lägga ett bud på mittfältaren.

Enligt Football Italia, som i sin tur hänvisar vidare till tidningen Il Messaggero och spanska AS, är Real redo att erbjuda 170 miljoner euro, motsvarande 1,7 miljarder kronor, för Milinkovic-Savic signatur.

Enligt uppgifterna ska serben vara garanterad en årslön på sex miljoner euro.

Publicerad 2018-06-10 kl 17:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons