Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Officiellt: Guardiolas assisterande tränare tar över svenskens MLS-klubb

New York City, med svenske högerbacken Anton Tinnerholm i laget, har hittat en ny tränare sedan den franske legendaren Patrick Vieira i dag lämnade klubben för att ta över som ny tränare i Nice i Ligue 1. Nu tillträder i stället Pep Guardiolas assisterande tränare i Manchester City – Domenec Torrent – som ny huvudtränare i klubben.

Torrent har skrivit på ett kontrakt över tre år med MLS-klubben.

– Även om jag har haft elva underbara år med min kollega och nära vän Pep Guardiola, så har jag alltid haft en ambition att styra över ett lag igen och jag hade verkligen inte kunnat hoppats på en bättre möjlighet än som i den här klubben, säger Torrent till klubbens hemsida och syftar på att han senast var huvudtränare mellan 2005 och 2006 i Girona i Spanien.

Torrent har under de senaste elva åren varit assisterande tränare till Guardiola i Barcelona, Bayern München och senast i Manchester City.

 

Publicerad 2018-06-11 kl 18:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons