Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lazio-stjärnas pappa: "Juventus vore perfekt för honom"

Sillybloggen

Sergej Milinkovic-Savic har haft en säsong utöver det vanliga i Lazio. Mittfältaren har haft en nyckelroll i laget och det har spekulerats i en prislapp på 1,5 miljarder kronor för spelaren.

Nyligen uttalade sig hans pappa, Nikola Milinkovic, i en intervju med italienska Tuttosport om sin syn på sonens framtid.

– Jag har sagt till honom många gånger att Juventus vore perfekt för honom, säger han till Tuttosport.

– Med lagkamrater som Paulo Dybala, Douglas Costa med flera kan han vinna Scudetton, Coppa Italia och spela en viktig roll i en Champions League-triumf. Juve går alltid långt i den turneringen och om de vinner den med honom i laget kan han till och med drömma om att vinna Ballon d’Or.

Nikola Milinkovic var även han professionell fotbollsspelare tidigare i livet, med ett förflutet i bland annat spanska Almería. Under tiden han spelade där utvecklade Sergej en förkärlek till Real Madrid. Trots det avråder hans far honom från en flytt till den spanska huvudstaden, i alla fall i dagsläget.

Annons

– Det stämmer (att han är en Real Madrid-supporter), men han borde gå till Spanien först efter att han fyllt 25 och hunnit bli en komplett spelare i Italien. Det är vad Zidane gjorde, säger han till Tuttosport.

Publicerad 2018-06-17 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto