POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
43v

Uppgifter: Chelsea med nytt bud på Juventus-backen

Enligt uppgifter till Sportitalia och Il Messaggero nekades Chelseas bud på 30 miljoner euro för Juventus-försvararen Daniele Rugani. Enligt samma källor har Londonklubben nu kommit med ytterligare ett bud, den här gången på 35 miljoner euro plus ytterligare bonusar.

Mittbacken fick sitt stora genombrott säsongen 2014/15, då han var utlånad till Empoli, och togs ut i säsongens lag i Serie A. Då tränades han av Maurizio Sarri, som under den senaste tiden kopplats ihop med just Chelsea.

Publicerad 2018-06-24 kl 09:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå