POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
41v

Uppgifter: Gais-stjärna på väg bort - letar ny klubb

Gais-mittfältaren Junes Barny, 28, har under inledningen av säsongen varit en viktig byggsten i Göteborgslaget med elva matcher från start i superettan, men har däremot inte varit uttagen i lagets matchtrupp i de tre senaste matcherna med anledning av sjukdom, enligt Gais hemsida.

Enligt uppgifter till GP, så har det att göra med att mittfältaren är på väg bort från Gais och söker just nu efter en ny klubbadress. Tränaren Bosko Orovic ville dessutom inte kommentera Barnys sjukdom efter segern mot Norrby, när GP ställde frågan.

Barny skrev inför den här säsongen på för två år med Gais.

Publicerad 2018-06-30 kl 20:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå