POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Dahlberg får ny konkurrent i Watford - värvar förre landslagskeepern

IFK Göteborgs tidigare målvaktstalang Pontus Dahlberg, 19, gjorde under vårsäsongen sina sista allsvenska matcher för Blåvitt för den här gången och flyttar nu till England för spel med Watford i Premier League. Det lär dock inte bli en enkel match för honom att knipa en startplats direkt, då klubben i kväll gjorde klart med en ny målvakt.

Watford meddelade under torsdagskvällen att klubben värvar tidigare engelske landslagsmålvakten Ben Foster, 35, från West Bromwich.

Foster stod under den gångna säsongen för 37 matcher för West Bromwich i Premier League och har sedan 2012 tillhört klubben permanent, även om han under säsongen 2011/2012 var utlånad ditn. Han har även åtta A-landskamper på kontot för England och var uttagen i landslagets VM-trupp till mästerskapet i Brasilien 2014.

Watford har sedan tidigare även målvakterna Heurelho Gomes, 37, och Daniel Bachmann, 23, i truppen.

Publicerad 2018-07-05 kl 22:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå