POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Ronaldo kan snart presenteras - men agenten bekräftar inget

Real Madrids portugisiske stjärna Cristiano Ronaldo kopplas intensivt ihop med en flytt från “Marängerna” till Juventus och Serie A. Enligt italienska Sport Mediaset, så förväntas stjärnan presenteras som ny Juventus-spelare på lördag, samtidigt som han kommer att skriva på ett kontrakt över fyra år med klubben. 

Trots alla spekulationer, så vill Ronaldos agent Jorge Mendes inte bekräfta något.

– Om Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid kommer han att vara evigt tacksam till klubben, presidenten, hela laget, den medicinska personalen, all personal i hela klubben, supportrarna och alla Madrid-fans runt om i världen. Om det sker så kommer det bli ett nytt skede och en ny utmaning  i hans strålande karriär, säger agenten till Record.

Ronaldo lämnade under 2009 Manchester United för Real Madrid. Han var i sommar en del av Portugals VM-trupp, som föll mot Uruguay i åttondelsfinalen i Ryssland.

Publicerad 2018-07-05 kl 21:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå