POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Roma överväger bud på Forsberg

Emil Forsberg hade en tung inledning på VM i Ryssland, men senast mot Schweiz avgjorde mittfältaren matchen för Sverige när han satte dit avgörande 1-0 med 25 minuter kvar. Och ”Foppas” avgörande mål går inte obemärkt förbi.

Tidigare i juni kom rykten om att Roma var ute efter svenskens signatur, men att prislappen på svensken var för hög. Men nu verkar den italienska klubben ge det ett nytt försök. Football Italia skriver att Roma, som redan värvat Javier Pastore och Justin Kluivert under sommarens transferfönster, planerar att sälja några spelare för att få loss pengar för att ha råd med Forsberg.

Sajten skriver också att huvudstadsklubbens tränare, Eusebio Di Francesco, har sagt att han är imponerad av svenskens insats i mästerskapet hittills.

Publicerad 2018-07-06 kl 11:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå