Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Officiellt: Förre Blåvitt-mittfältaren förlänger med danska klubben

Joel Allansson lämnade IFK Göteborg för danska Randers inför 2015 och har varit den danska klubben trogen sedan dess. Och i veckan förlängde mittfältaren sitt kontrakt – men bara med ett halvår fram till slutet av 2018.

– Vi vet att Joel är en skicklig spelare som är hängiven. Han jobbar hårt och känner till klubben väl, säger Randers sportchef Sören Pedersen till klubbens hemsida.

– Joel har varit skadad under våren och därför har båda parter nöjda med att ha skrivit ett kortare avtal, fortsätter han.

Allansson om förlängningen:

– Jag trivs väldigt bra i Randers och därför har jag förlängt kontraktet. Däremot har jag kommit till en period i min karriär där jag vill spela och det är målet kommande halvår.

Vad som händer när den svenske mittfältarens kontrakt går ut i vinter är inte fastställt, men mittfältaren har tänkt på att vända hem till Sverige.

– Självklart! Sedan kanske det var lite dumt för mig att ha haft ett utgående kontrakt under sommaren, då är många allsvenska trupper redan satta. Det sker inte mycket byten där. Ska man till Sverige är det lite dålig tajmning, kanske blir det bättre till vintern, säger han till Göteborgs-Posten.

Publicerad 2018-07-07 kl 11:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons