POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Flera klubbar vill låna Lindelöf - men United säger nej

Victor Nilsson Lindelöf gick förra sommaren från Benfica till Manchester United. Det har tidigare ryktats om att det ska finnas intresse från andra klubbar för den svenske mittbacken, och nu skriver engelska The Sun att flera klubbar vill låna Lindelöf från United. En av intressenterna är Lindelöfs gamla klubb Benfica, enligt tidningen.

Men United är inte intresserat av att släppa Lindelöf, skriver The Sun. Enligt tidningen vill manager José Mourinho att 23-åringen ska spela en större roll under nästa säsong, och kommer tacka nej till alla bud.

Förra säsongen gjorde Lindelöf 29 matcher för United. I sommarens VM spelade Lindelöf fyra matcher för Sverige, som åkte ut i kvartsfinal.

Publicerad 2018-07-11 kl 07:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå