POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Nya Neymar-uppgifter: Real på plats i Brasilien

Neymar hann knappt bli klar för PSG – som världens dyraste spelare någonsin – innan rykten om en flytt till Real Madrid började cirkulera. Spekulationerna om anfallaren har återkommit under säsongen, och när Cristiano Ronaldo nu lämnat har de fått ny fart.

Enligt brasilianska Globo så har Real nu skickat Juni Calafat, rekryteringsansvarig för sydamerikanska spelare, till Brasilien för att träffa Neymars pappa. Tidningen hänvisar till en källa nära spelaren, som menar att flytten kommer att bli av – även om det inte skulle bli redan den här sommaren.

Publicerad 2018-07-13 kl 07:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå