Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Vieiras kritik - Balotelli tillbaka i träning med Nice

Sillybloggen

Den italienske landslagsanfallaren Mario Balotelli har ett år kvar på sitt kontrakt med Nice, men har ryktats vara på väg bort från klubben till bland annat Marseille. Nice nye tränare och tidigare franske landslagsmannen Patrick Vieira uttryckte nyligen hård kritik mot anfallaren, då han var besviken över att Balotelli inte tränade med laget. 

– Mario hade två väldigt bra år i Nice och det är en skam att det slutar så här. Om en spelare vill lämna, så är det spelarens val, men det är viktigt för honom att komma hit, vara här och respektera kontraktet för att sedan låta klubbarna diskutera och slutföra det, sa Vieira nyligen enligt Football Italia.

Nu är dock Balotelli, trots alla flyttrykten, tillbaka i träning med laget. Enligt Football Italia, så kom inte Nice överens med Marseille om anfallaren, vilket ska vara en anledning till att han åter är tillbaka på klubbens träningsanläggning.

Balotelli stod under den gångna säsongen för totalt 26 mål på 38 matcher för Ligue 1-klubben.

Annons

Publicerad 2018-07-17 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto