POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Efter Vieiras kritik - Balotelli tillbaka i träning med Nice

Den italienske landslagsanfallaren Mario Balotelli har ett år kvar på sitt kontrakt med Nice, men har ryktats vara på väg bort från klubben till bland annat Marseille. Nice nye tränare och tidigare franske landslagsmannen Patrick Vieira uttryckte nyligen hård kritik mot anfallaren, då han var besviken över att Balotelli inte tränade med laget. 

– Mario hade två väldigt bra år i Nice och det är en skam att det slutar så här. Om en spelare vill lämna, så är det spelarens val, men det är viktigt för honom att komma hit, vara här och respektera kontraktet för att sedan låta klubbarna diskutera och slutföra det, sa Vieira nyligen enligt Football Italia.

Nu är dock Balotelli, trots alla flyttrykten, tillbaka i träning med laget. Enligt Football Italia, så kom inte Nice överens med Marseille om anfallaren, vilket ska vara en anledning till att han åter är tillbaka på klubbens träningsanläggning.

Balotelli stod under den gångna säsongen för totalt 26 mål på 38 matcher för Ligue 1-klubben.

Publicerad 2018-07-17 kl 20:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå