POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Courtois närmar sig Real Madrid - klubbarna snart överens

Chelseas belgiske stjärnmålvakt Thibaut Courtois stod samtliga matcher i det belgiska lag som tog VM-brons i sommarens mästerskap i Ryssland. Under sommaren har också Real Madrid visat intresse för den storväxte målvakten och tidigare i dag rapporterade Marca att målvakten är väldigt nära att skriva på för klubben.

Nu rapporterar även RMC Sport att en övergång snart kan vara i hamn. Enligt sajten, så förväntas Real Madrid och Chelsea nå en överenskommelse för målvakten värd 35 miljoner euro inom de kommande dagarna.

Om målvakten skulle signera med den spanska storklubben skulle det innebära att han har representerat två av stadens klubbar. I början av 2010-talet tillhörde han nämligen Atlético Madrid och spelade över 100 matcher för klubben.

Publicerad 2018-07-17 kl 18:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå