POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Lindelöf nämns som ett alternativ för Juventus

Daniele Rugani ser ut att kunna vara på väg bort från Juventus, då han under sommarfönstret kopplats ihop med en flytt till England och Chelsea. Italienska Tuttosport skriver att Chelseas ägare Roman Abramovitj är mån om att värvningen ska gå igenom, och att Juventus nu börjar titta på alternativ för att stärka backlinjen.

Enligt Tuttosport letar Juventus främst efter en mittback som är yngre än 30 år om Rugani försvinner, och man uppger att Ajax 18-åring Matthijs de Ligt är drömförvärvet – men Ajax gick nyligen ut hårt och sade att talangen inte är till salu.

Tuttosport nämner även Manchester Uniteds Victor Nilsson Lindelöf som en kandidat för Juventus att värva om Rugani försvinner. Lindelöf kom till United från Benfica förra sommaren, men har inte lyckats ta en helt ordinarie tröja i den engelska storklubben.

Atlético Madrids Stefan Savic nämns av Tuttosport som ett annat alternativ för Juventus.

Publicerad 2018-07-20 kl 18:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå