POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Chelsea öppnar samtal med Juventus om forward

Chelsea uppgavs nyligen vara intresserat av att plocka in Gonzalo Higuain från Juventus till nästa säsong i Premier League. Enligt engelska tidningen Daily Mail, så har nu klubben öppnat samtal med den italienska giganten om anfallaren och ska vara redo att lägga ett bud på 53 miljoner pund för Higuains signatur.

Däremot lär affären dröja, då Higuains agent och bror Nicolas är på semester i Argentina och behöver återvända till Europa innan förhandlingar kan ta fart. Chelsea ser dessutom ut att behöva sälja en forward av Alvaro Morata, Michy Batshuayi och Olivier Giroud innan klubben kan värva Higuain.

Dessutom rapporterar tidningen att Chelseas ägare Roman Abramovitj ska vara i Italien för att få till en dubbelaffär med även Daniele Rugani utöver Higuain. Juventus ska dock inte vara intresserat av att sälja mittbacken.

Publicerad 2018-07-22 kl 15:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå