POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Valencia värvar italiensk back

Valencia förstärkte i kväll försvarslinjen till nästa säsong i La Liga. Den spanska klubben hämtade in den 25-årige italienske högerbacken Cristiano Piccini från Sporting och skrev ett kontrakt med backen fram till sommaren 2022.

Piccini stod under den gångna säsongen för 24 matcher för Sporting i den portugisiska högstaligan och anslöt under 2017 från Real Betis, där han gjorde tre säsonger i La Liga, vilket innebär att han inte är helt oerfaren av spel i Spanien.

Publicerad 2018-07-23 kl 22:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå