Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Goal: Här är klubbarna som gör upp om Uniteds Martial

Sillybloggen

Tidigare i veckan skrev ansedda Guardian att José Mourinho var beredd att släppa den franske anfallaren Anthony Martial. Så sent som under fredagsförmiddagen kom brittiska Mirror med uppgifter att klubben redan har identifierat ersättaren – Inters VM-kroat Ivan Perisic.

Goal har nu kommit med en lista på klubbarna som både vill och har möjlighet att plocka in 22-åringen, vars kontrakt löper ut nästa sommar.

“Uniteds prislapp kommer att vara ett problem för flera klubbar som kanske annars var intresserade”, skriver Goal.

  • Marseille: I den franska ligan verkar det bara som att Marseille har råd att betala vad som krävs. Men klubben har hittills inte visat något större intresse och det vore oväntat om de skulle komma in med ett sent bud.”

 

 

  • Bayern München: Rapporter från Tyskland tyder på att Bayern kan tänka sig Martial, men Uniteds prislapp är med största sannolikhet för hög. United ska kunna tänka sig att diskutera en affär vid omkring 900 miljoner.”

 

  • Tottenham: United vill egentligen inte släppa till en Premier League-konkurrent. Men Tottenham, vars intresse för Martial verkar vara genuint, skulle kunna få med Toby Alderweireld i en potentiell affär. Det har varit snack om en bytesaffär.”

 

Källa: Goal.com.

Publicerad 2018-07-27 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto