Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Officiellt: West Ham värvar anfallare

West Ham meddelade i dag, efter en tids spekulationer, att den portugisiske anfallaren Xande Silva, 21, ansluter till klubben från Vitoria Guimaraes och Portugal. Han har skrivit på ett kontrakt, som sträcker sig över tre år med Londonklubben.

– Det här är ett väldigt stort ögonblick för mig. Det här är en ny erfarenhet för mig, att vara utanför Portugal. Jag är väldigt glad över att vara här i West Ham, säger Silva till West Hams officiella hemsida.

– Jag är en teknisk spelare, som är väldigt snabb. Jag kommer att ge 100 procent för West Ham på planen varje gång jag får spela, fortsätter han.

21-åringen stod i fjol endast för ett framträdande för Guimaraes i den portugisiska högstaligan och spelade främst i klubbens b-lag i Portugal.

Publicerad 2018-08-02 kl 19:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons