Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Uppgifter: Real ger grönt ljus för Modric - kan lämna för Serie A

Tidigare rapporterade italienska Sky Sports att Real Madrids stjärna Luka Modric kan vara på väg till Inter.

“Inter kommer att göra ett försök. Klubben förstår att det kommer bli svårt att få igenom övergången, men man har redan pratat med hans agent och Modric ska ha sagt ja till en potentiell transfer. Detta då Inter har flera kroater i laget – Vrsaljko, Brozovic och Perisic”, uppgav Sky Italia.

Det hela ska vara mer än ett rykte, om man ska tro Gazzetta dello Sport. Den italienska tidningen skriver idag att Real Madrid har gett klartecken för Modric att lämna klubben och uppges vara villiga att sälja honom till Italien. Samtidigt rapporterar de att spelarens fru och agent, Vanja Bosnic, har tagit kontakt med Milano-klubben.

Publicerad 2018-08-02 kl 12:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons