POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Albansk media: "Ajdarevic lämnar Aten för IFK Göteborg"

Den svenske mittfältaren Astrit Ajdarevic, 28, lämnade i januari i fjol Örebro SK för AEK Aten, men har sedan dess haft svårt att få kontinuerligt med speltid och fick under förra säsongen endast göra 16 framträdanden, främst inhopp, i ligan. Det resulterade i spekulationer om att han kan vara på väg bort från klubben.

Nyligen rapporterade FotbollDirekt.se att IFK Göteborg sedan en tid tillbaka haft kontakt med stjärnan, men att en överenskommelse inte är nådd, då Ajdarevic har ett år kvar på sitt kontrakt med den grekiska mästarklubben.

Nu rapporterar i stället den albanska sajten arbresh.info  att Aten gett svensken tillstånd att lämna klubben genom att klubben kommer att bryta hans kontrakt, samtidigt som han ska ha bestämt sig för att återvända till svensk fotboll för spel i IFK Göteborg.

Så sent som i maj i år vann Ajdarevic den grekiska ligan ihop med Jakob Johansson i AEK – och säkrade därmed en plats i årets Champions League-kval. Han har tidigare varit i, utöver Örebro, såväl Helsingborg som Norrköping i allsvenskan.

Publicerad 2018-08-03 kl 14:30

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto