Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Gerrards kusin lämnar rival - klar för Liverpool

Den engelske talangen Bobby Duncan, 17, meddelade i dag att han lämnar Manchester City för spel med Liverpool i England. Han gjorde redan tidigare i sommar klart att han ville lämna City med anledning av att det kunde bli svårt att nå A-laget, men har nu alltså i stället hittat en ny klubbadress, en speciell sådan för honom.

Duncan berättar på sitt Instagram-konto att han gör en drömflytt genom att få skriva på för Liverpool, inte konstigt med anledning av att hans kusin är Steven Gerrard, som är en legendar i klubben med över 700 matcher i det röda stället.

“Jag är glad över att kunna meddela att jag har skrivit på för Liverpool. Jag har väntat så länge på den här dagen, att äntligen få komma till klubben som jag har växt upp med, tittat på och supportat i hela mitt liv. Min barndomsdröm. Nu går vi över till arbete”, skriver Duncan på sitt Instagram-konto.

Liverpool har ännu inte bekräftat övergången.

Publicerad 2018-08-04 kl 22:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons