POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Milan uppges förbereda jättebud på Milinkovic-Savic

Sergej Milinkovic-Savic stod för en stark säsong i Lazio, vilket har gjort att det ryktats om att större klubbar ska vara intresserade av den serbiske mittfältaren. Real Madrid och Juventus är två klubbar som nämnts – och nu kommer uppgifter i Italien om att Milan vill plocka in 23-åringen.

Lazio har sagts vilja ha 120 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor, för Milinkovic-Savic, och La Stampa skriver nu att Milan är redo att betala den summan för att värva honom. Summan skulle dock vara uppdelad och först vara en lånekostnad på 40 miljoner euro följt av en efterföljande utköpsklausul på 80 miljoner euro.

Även Sport Mediaset skriver att Milan är intresserat av Milinkovic-Savic, och skriver även att Milans Fabio Borini kan bli en del i en affär. Sport Mediaset skriver dock att Milan kan få tuff konkurrens av Juventus, speciellt om man skulle släppa Miralem Pjanic i sommarfönstret. Man nämner även PSG:s Adrien Rabiot och Real Madrids Mateo Kovacic som möjliga värvningar för Milan.

Milan värvade nyligen Gonzalo Higuain och Mattia Caldara från Juventus i en affär där Leonardo Bonucci gick åt motsatt håll.

Publicerad 2018-08-04 kl 14:12

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto