Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan uppges förbereda jättebud på Milinkovic-Savic

Sillybloggen

Sergej Milinkovic-Savic stod för en stark säsong i Lazio, vilket har gjort att det ryktats om att större klubbar ska vara intresserade av den serbiske mittfältaren. Real Madrid och Juventus är två klubbar som nämnts – och nu kommer uppgifter i Italien om att Milan vill plocka in 23-åringen.

Lazio har sagts vilja ha 120 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor, för Milinkovic-Savic, och La Stampa skriver nu att Milan är redo att betala den summan för att värva honom. Summan skulle dock vara uppdelad och först vara en lånekostnad på 40 miljoner euro följt av en efterföljande utköpsklausul på 80 miljoner euro.

Även Sport Mediaset skriver att Milan är intresserat av Milinkovic-Savic, och skriver även att Milans Fabio Borini kan bli en del i en affär. Sport Mediaset skriver dock att Milan kan få tuff konkurrens av Juventus, speciellt om man skulle släppa Miralem Pjanic i sommarfönstret. Man nämner även PSG:s Adrien Rabiot och Real Madrids Mateo Kovacic som möjliga värvningar för Milan.

Annons

Milan värvade nyligen Gonzalo Higuain och Mattia Caldara från Juventus i en affär där Leonardo Bonucci gick åt motsatt håll.

Publicerad 2018-08-04 14:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto