Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Chelsea och Real Madrid överens om mittfältaren

Tidigare idag kom uppgifter om att Mateo Kovacic vägrar att träna med Real Madrid eftersom att klubben inte vill släppa honom. Men nu uppger spanska Marca att Chelsea har kommit överens med Real Madrid om Kovacic som, om uppgifterna stämmer, går på lån till Londonklubben.

Kovacic anslöt till Real Madrid 2015 från italienska Inter, men nu ska han alltså vara på väg bort från klubben.

En annan spelare som kan vara på väg att lämna den spanska storklubben är Kovacics landsman Luka Modric, som ska vara aktuell för Inter, och så sent som idag uppgav italienska Gazetta dello Sport att Modric är överens med Milanoklubben.

Publicerad 2018-08-07 kl 14:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons