Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Efter tiden i PSG:s frysbox - nu har Ben Arfa hittat en ny klubb

Hatem Ben Arfa hamnade längst in i Paris Saint-Germains frysbox. Efter att ha imponerat stort i Nice och värvats till PSG säsongen 2016 fick fransmannen ytterst begränsat med speltid – och petades till sist med reservlaget.

Kontraktet löpte ut den 1 juli – och nu har Ben Arfa, som gått klubblös efter tiden i PSG, dock hittat en ny klubbadress. På sin hemsida bekräftar nämligen Ligue 1-laget Rennes att man kontrakterat Ben Arfa.

Publicerad 2018-09-02 kl 13:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons