Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Finländsk anfallare provtränar med ÖFK: "Intressant klubb för mig"

Den finländske anfallaren Martin Kuittinen, 20, provtränade under onsdagen med Östersund. Kuittinen är just nu kontraktslös och spelade senast i den portugisiska andraligan och klubbarna Sintrense och Águias Moradal, skriver Östersunds-Posten. Tanken är att han ska vara med resten av veckan.

– Jag visste några saker i förhand om Östersund, för jag har hört mycket gott om klubben och hur de gått från ingenting till allt på kort tid. Det ser ut som en intressant klubb för mig. Nu får jag också se hur allt fungerar och det ser bra ut, säger han till tidningen.

Tränaren Ian Burchnall ser provspelet som en förberedelse inför januarifönstret

ANNONS

– Varje gång vi får den här typen av uppehåll har vi möjlighet att titta på spelare från lokala klubbar eller lägre divisioner bara för att hålla processen inför framtiden igång. Under en normal vecka vill jag fokusera på vad laget behöver inför nästa match, men när vi får ett landslagsuppehåll kan det vara ett bra tillfälle att kunna titta på några spelare, säger han till ÖP.

Publicerad 2018-09-05 kl 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto