Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Back lämnar Varberg: "Kommit in på en utbildning"

Sillybloggen

Varberg meddelade i dag att föreningen och försvararen Hampus Bohman, 26, går skilda vägar. Bohman, som inför säsongen anslöt från Ljungskile, nobbar en fortsättning i Bois för att i stället studera på Sälj- och Marknadshögskolan.

– Ja, det är ju såklart väldigt tråkigt. Men samtidigt så har jag kommit in på en utbildning på Sälj- & Marknadshögskolan, och jag kände att det kommer ta upp väldigt mycket tid. Det, i kombination med att jag tappat lite glädje och motivation till fotbollen. Och finns inte den glädjen kvar så kände jag att det kanske inte är lönt att fortsätta. Det är ju ändå såpass viktigt när man lägger ner så mycket tid. Så jag pratade med Jocke, och så som det har varit nu de senaste matcherna så kom vi överens om att bryta kontraktet, säger Bohman till klubbens hemsida.

– Det känns såklart segt att lämna laget på ett sätt, men jag känner att jag behöver tänka på mig själv lite. Jag hoppas verkligen att de kommer lösa kontraktet, och det tror jag också att de gör, fortsätter han.

ANNONS

Bohman är i år noterad för 13 matcher i superettan.

Publicerad 2018-09-05 13:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto