Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Talang förnekar överenskommelse med Bayern: "Skrev inte på något"

Stuttgarts franske högerback Benjamin Pavard, 22, slog sig i sommar in i Frankrikes startelva och var med och tog VM-guld i Ryssland. Därefter ryktades han vara nära en övergång till Bayern München, samtidigt som den tyska tidningen Bild rapporterade att klubbarna var överens om en övergångssumma på drygt 350 miljoner kronor nästa sommar, men endast om Stuttgart missar Champions League.  Om inte, så får Bayern lägga bud på nytt på den franske världsmästarbacken.

Nu förnekar talangen att han är överens med Bayern München.

– Jag skrev inte på något (med Bayern), säger han till den franska tidningen L’Equipe.

– Jag är i Stuttgart, jag är glad här. Min karriärsplan var att stanna en säsong till i Tyskland, fortsätter han.

Han berättar vidare i intervjun att han trivs bra i Stuttgart.

– Jag är i en väldigt stor tysk klubb med fantastiska fans. Den här klubben är en familj, det är vad jag behöver och det är vad jag gillar med den här klubben. Jag trivs väldigt bra här, fortsätter han.

Pavard befinner sig just nu på Frankrikes landslagssamling och ställs i morgon mot Tyskland och därefter mot Nederländerna i Nations League.

Publicerad 2018-09-05 kl 07:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons