Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Djurgården nobbade mångmiljonbud på anfallare

Aliou Badji blev i fjol noterad för tre mål i allsvenskan, i år står han hittills på fyra på åtta starter efter mer speltid sedan Tinotenda Kadewere i sommar lämnade klubben. Nu rapporterar Expressen att Djurgården i sommar fick ett bud på omkring 20-25 miljoner för anfallaren, men att klubben valde att nobba det.

– Ja, vi hade ett intresse från utlandet på Aliou Badji. Det fanns ett konkret intresse under augusti månad, men vi har inte planerat att sälja honom. Jag är inte intresserad av att sälja just nu. Vi har en stark tro på Badji och hans utveckling, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till tidningen.

Badji har tillhört Djurgården sedan vintern 2017.

Publicerad 2018-09-05 kl 13:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons