Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Djurgården nobbade mångmiljonbud på anfallare

Sillybloggen

Aliou Badji blev i fjol noterad för tre mål i allsvenskan, i år står han hittills på fyra på åtta starter efter mer speltid sedan Tinotenda Kadewere i sommar lämnade klubben. Nu rapporterar Expressen att Djurgården i sommar fick ett bud på omkring 20-25 miljoner för anfallaren, men att klubben valde att nobba det.

– Ja, vi hade ett intresse från utlandet på Aliou Badji. Det fanns ett konkret intresse under augusti månad, men vi har inte planerat att sälja honom. Jag är inte intresserad av att sälja just nu. Vi har en stark tro på Badji och hans utveckling, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till tidningen.

Badji har tillhört Djurgården sedan vintern 2017.

ANNONS
Publicerad 2018-09-05 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto