Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Griezmann: "Svårt att tacka nej till Barcelona"

Sillybloggen

Han blev kvar i Atlético Madrid. Men under sommaren var turerna kring Antoine Griezmanns framtid många och Barcelona var högt upp på listan över de intresserade klubbarma. Nu medger den franske stjärnan att det var svårt att motstå Barcelonas erbjudande.

– Det är svårt att tacka nej till klubbar som Barcelona, men jag har det verkligen bra här. Det är mitt hem och jag vill åstadkomma något stort, säger han till L’Equipe.

– Klubben (Atlético) har verkligen gjort allt för att jag ska må bra och hela tiden försökt utveckla laget med bra spelare. Jag känner mig som nyckeln, eller den viktigaste pusselbiten. Det var det som fick mig att stanna.

Griezmann kontrakt med Atlético sträcker sig till och med juni 2023. Under säsongen har han spelat tre matcher för klubben och svarat för ett mål och en framspelning.

ANNONS
Publicerad 2018-09-08 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto