Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Succétränaren vill inte ta över AIK eller Malmö: ”Vad är bättre med det?”

Sillybloggen

Gif Sundsvall har gjort succé i årets allsvenska. Inför säsongen tippades laget i botten av tabellen, men 20 omgångar in i serien har laget överraskat alla med sin sjätteplats.

Laget tränas av Joel Cedergren som har fått mycket beröm för lagets passningsorienterade fotboll. Men succétränaren ser ingen anledning att lämna Sundsvall efter säsongen.

– För mig finns enorma möjligheter att utvecklas där jag står nu. Det är det som är intressant för mig just nu. “Kan vi utvecklas tillsammans?”. Är svaret ja på den frågan och om svaret är ja på frågan “Kan jag utvecklas här?”… varför ska jag iväg?, säger han i GIF-podden.

Cedergren menar att varken pengar eller möjligheten att träna ett bättre lag skulle kunna få honom att lämna Sundsvall, där han har kontrakt till och med nästa säsong.

ANNONS

– Det är inte det som är det viktiga. Får du 30 miljoner kronor för att gå någonstans, så finns det så klart en gräns där det lockar. Men det är inte det som driver mig. Och jag är inte ute efter prestige heller, att “det vore coolt med AIK eller Malmö”. Nej, vad är bättre med det? Det är samma serie.

På frågan om Cedergren drömmer stort svarar han:

– Det gör jag, men jag vet vår position just nu och svårigheterna vi har. Men för mig, att bara tänka på att vinna matcher och sedan sticka… Det skulle kunna vara så men det blir ingen bra helhet. Det är en förening som jag haft hela den fina delen av elitkarriären i. Jag har varit som bäst här och trivts jättebra i klubben och staden.

Publicerad 2018-09-10 19:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto