POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Mittfältaren stannar i Juventus

Sami Khedira kom till Juventus inför säsongen 2015-2016. Sedan dess har han gjort över 100 matcher i ”den gamla damen ”. Under sin tid i klubben har han fått vinna den italienska ligan varje år.

Nu får den tyske landslagsmittfältaren chansen att vinna fler titlar med Turin-klubben. Khedira skriver på Twitter att han och Juventus har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2021.
– Jag förlängde precis mitt kontrakt till 2021. Sedan min första dag här har jag haft en speciell känsla och jag kände mig snabbt som hemma. Jag är stolt över att vara en del av klubbens stora historia och Juventus-familjen. Låt oss fortsätta skriva svartvit historia, skriver spelaren på Twitter.

Publicerad 2018-09-12 kl 12:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå