Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Svensk tränare aktuell för Süper Lig-klubb: "När allt blir klart är jag redo"

Den svenske tränaren och Kosovos tidigare förbundskapten Albert Bunjaki är aktuell för ett nytt uppdrag som huvudtränare, den här gången i Turkiet. Han bekräftar själv för Aftonbladet att han är nära att ta över Rizespor i den turkiska högstaligan.

– Ja, jag har varit här i Turkiet i några dagar nu. Det är fortfarande förhandlingar som pågår och min agent håller kontakt med dem hela tiden. När allt blir klart är jag redo, säger han till Aftonbladet.

Bunjaki basade senast över Kosovos landslag mellan 2009 och 2017 och hoppas nu även att Sven-Göran Erikssons tidigare radarpartner Tord Grip, som även vara assisterande förbundskapten till Bunjaki i Kosovo, följer med honom till Turkiet.

Rizesport står på två poäng efter de fyra första omgångarna i Turkiet och nyligen lämnade tränaren İbrahim Üzülmez föreningen.

Publicerad 2018-09-12 kl 17:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons