Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Svensk tränare aktuell för Süper Lig-klubb: "När allt blir klart är jag redo"

Sillybloggen

Den svenske tränaren och Kosovos tidigare förbundskapten Albert Bunjaki är aktuell för ett nytt uppdrag som huvudtränare, den här gången i Turkiet. Han bekräftar själv för Aftonbladet att han är nära att ta över Rizespor i den turkiska högstaligan.

– Ja, jag har varit här i Turkiet i några dagar nu. Det är fortfarande förhandlingar som pågår och min agent håller kontakt med dem hela tiden. När allt blir klart är jag redo, säger han till Aftonbladet.

Bunjaki basade senast över Kosovos landslag mellan 2009 och 2017 och hoppas nu även att Sven-Göran Erikssons tidigare radarpartner Tord Grip, som även vara assisterande förbundskapten till Bunjaki i Kosovo, följer med honom till Turkiet.

Rizesport står på två poäng efter de fyra första omgångarna i Turkiet och nyligen lämnade tränaren İbrahim Üzülmez föreningen.

ANNONS
Publicerad 2018-09-12 17:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto