Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Uppgifter: HIF på jakt efter ny klubbdirektör

Helsingborgs IF toppar superettan och stormar mot uppflyttning till allsvenskan nästa säsong. Samtidigt är föreningen, enligt HD, på jakt efter en ny klubbdirektör i stället för Mats Ola Schulze, som i februari tvingades ta time out efter hög arbetsbelastning och ännu är sjukskriven.

Just nu är försäljnings- och marknadschefen Helena Wennerström tillförordnad klubbdirektör i HIF, men föreningen ska alltså, enligt tidningen, vara på jakt efter ett nytt namn som ska ta plats på posten så fort som möjligt.

HIF ställs härnäst den 15 september mot AFC Eskilstuna borta i superettan.

Publicerad 2018-09-12 kl 20:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons