Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Carrascos agent: "Kommer att spela i Italien"

Yannick Carrasco var en av Atletico Madrids bärande spelare och gjorde över 120 matcher i den rödvita tröjan innan han i vintras beslöt sig för att lämna klubben. Den belgiske landslagsmannen hamnade i den kinesiska ligan och närmare bestämt i Dalian Yifang.

När han lämnade för Kina hade han erbjudande från Napoli, men det avböjde han där och då, enligt spelarens agent. I framtiden kan han dock komma tillbaka till den europeiska toppfotbollen då intresset från Italien kvarstår, menar agenten Christophe Henrotay.

– Det är meningslöst att hålla hemligheter inom fotbollen, och det är sant att det fanns intresse från Napoli. Men i slutändan valde han Kina. Jag är övertygad om att han förr eller senare kommer spela i Italien, för Serie A kommer växa, säger Christophe Henrotay till Radio Marte enligt Football Italia.

ANNONS

– Jag bygger inte den bekräftelsen på enbart hopp, jag har konkreta skäl att tro att Carrasco kommer att spela i Italien i framtiden, säger Henrotay.

Publicerad 2018-09-13 kl 18:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto