Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Carrascos agent: "Kommer att spela i Italien"

Yannick Carrasco var en av Atletico Madrids bärande spelare och gjorde över 120 matcher i den rödvita tröjan innan han i vintras beslöt sig för att lämna klubben. Den belgiske landslagsmannen hamnade i den kinesiska ligan och närmare bestämt i Dalian Yifang.

När han lämnade för Kina hade han erbjudande från Napoli, men det avböjde han där och då, enligt spelarens agent. I framtiden kan han dock komma tillbaka till den europeiska toppfotbollen då intresset från Italien kvarstår, menar agenten Christophe Henrotay.

– Det är meningslöst att hålla hemligheter inom fotbollen, och det är sant att det fanns intresse från Napoli. Men i slutändan valde han Kina. Jag är övertygad om att han förr eller senare kommer spela i Italien, för Serie A kommer växa, säger Christophe Henrotay till Radio Marte enligt Football Italia.

– Jag bygger inte den bekräftelsen på enbart hopp, jag har konkreta skäl att tro att Carrasco kommer att spela i Italien i framtiden, säger Henrotay.

Publicerad 2018-09-13 kl 18:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons