POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
38v

Uppgifter: Inter på väg att förlänga med mittbacken

Milan Skriniar var ordinarie för Inter under fjolåret. Då spelade han samtliga matcher för klubben i Serie A och svarade för fyra mål och slovakens framträdande roll i Inter gjorde att intresset växte.

I somras fanns uppgifter om att både Manchester City och Manchester United var ute efter Skriniars signatur, men affären uteblev. Istället fanns mittbacken kvar i Inter när säsongen startade och under årets säsong har han spelat fem matcher för Inter i ligaspelet.

Skriniars kontrakt går ut 2022, men enligt uppgifter till Calciomercato ska 23-åringen nu vara på väg att förlänga med Inter. Hur länge det nya kontraktet ska sträcka sig framgår dock inte. Däremot ska det nya avtalet innebära en lönehöjning med två miljoner euro, omkring 20 miljoner kronor, per år.

Publicerad 2018-09-27 kl 17:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå