Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter på väg att förlänga med mittbacken

Sillybloggen

Milan Skriniar var ordinarie för Inter under fjolåret. Då spelade han samtliga matcher för klubben i Serie A och svarade för fyra mål och slovakens framträdande roll i Inter gjorde att intresset växte.

I somras fanns uppgifter om att både Manchester City och Manchester United var ute efter Skriniars signatur, men affären uteblev. Istället fanns mittbacken kvar i Inter när säsongen startade och under årets säsong har han spelat fem matcher för Inter i ligaspelet.

Skriniars kontrakt går ut 2022, men enligt uppgifter till Calciomercato ska 23-åringen nu vara på väg att förlänga med Inter. Hur länge det nya kontraktet ska sträcka sig framgår dock inte. Däremot ska det nya avtalet innebära en lönehöjning med två miljoner euro, omkring 20 miljoner kronor, per år.

ANNONS
Publicerad 2018-09-27 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto