Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona in i jakten på Genoas succéanfallare

Sillybloggen

Krzysztof Piatek, 23, lämnade i sommar polska Cracovia Kraków för flytt till Genoa och spel i Serie A. Han lät inte succén vänta och slog i debuten till med fyra mål i den italienska cupen för att sedan inleda säsongen med sex mål på de fem första matcherna i den italienska ligan. Det har resulterat i spekulationer om en flytt redan i januari.

Först kom uppgifter om en flytt till Borussia Dortmund och därefter rapporterade Gazzetta dello Sport om intresse från Juventus och Bayern München för anfallaren.

Nu skriver Don Balon att Barcelona planerar för en framtid utan Luis Suarez och att just Piatek även finns på den spanska gigantens radar som en tänkbar ersättare till den uruguayanske stjärnan, som enligt uppgifterna kan vara på väg till MLS.

Suarez har kontrakt med Barcelona fram till den sista juni 2021, medan Piatek har kontrakt med Genoa fram till den sista juni 2022.

Annons
Publicerad 2018-09-29 12:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto