POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid överväger att sälja anfallare

Real Madrids franske anfallare Karim Benzema lämnade redan under 2009 Lyon för spel i den spanska giganten och har sedan dess varit mer eller mindre ordinarie i laget i både La Liga och i Champions League. Efter nio säsongen med klubben, så kan däremot anfallaren nu vara på väg bort från Spanien.

Enligt Diario Gol, så är Real Madrid öppet för att sälja Benzema i januari, då klubben hellre ska vilja satsa på en ung anfallare i stället för Benzema, som klubben anser har dippat lite formmässigt under senaste tiden.

Benzema har kontrakt med Real Madrid fram till den sista juni 2021 och är den här säsongen noterad för fyra mål på sex matcher i La Liga.

Publicerad 2018-09-29 kl 10:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå