Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Spurs scoutar Mexikos VM-succé

PSV Eindhovens mexikanske anfallare Hirving Lozano, 23, slog i sommar igenom inför den breda massan genom att läckert sätta 1-0 för Mexiko mot Tyskland i VM i Ryssland. Tidigare i sommar kom rapporter om att Manchester United, Barcelona och Atlético Madrid följer anfallaren, men nu ger sig ytterligare en klubb in i kampen.

Enligt den engelska tidningen Daily Mirror, så befinner sig i kväll scouter från Tottenham i Holland för att följa Lozano under PSV:s möte med Inter i Champions League. Tottenham ska därmed vara intresserat av stjärnan, skriver tidningen.

Lozano lämnade förra sommaren Pachuca i Mexiko för spel med PSV och gjorde under debutsäsongen 17 mål och elva assist i Holland. 23-åringen har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2023.

Publicerad 2018-10-03 kl 22:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons