Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Manchester United skriver kontrakt med talang

Sillybloggen

Manchester United meddelade i dag att klubben skriver kontrakt med talangfulle försvararen Ethan Laird, 17. Klubben skriver, på sin hemsida, att Laird imponerat under säsongen i både U18-laget och i Uefa Youth League, vilket ligger till grund för beslutet.

– Det är en dröm som blir sann. Jag vet att det är en klyscha, men det är verkligen så. Från att jag var nio år, växte upp i akademin och såg spelarna över mig ta plats där du vill vara, så har jag strävat efter det.  Jag är väldigt, väldigt glad, säger han till Uniteds hemsida.

ANNONS
Publicerad 2018-10-08 11:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto