Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Officiellt: Manchester United skriver kontrakt med talang

Manchester United meddelade i dag att klubben skriver kontrakt med talangfulle försvararen Ethan Laird, 17. Klubben skriver, på sin hemsida, att Laird imponerat under säsongen i både U18-laget och i Uefa Youth League, vilket ligger till grund för beslutet.

– Det är en dröm som blir sann. Jag vet att det är en klyscha, men det är verkligen så. Från att jag var nio år, växte upp i akademin och såg spelarna över mig ta plats där du vill vara, så har jag strävat efter det.  Jag är väldigt, väldigt glad, säger han till Uniteds hemsida.

Publicerad 2018-10-08 kl 11:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons