Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Uppgifter: Inter förlänger med stjärna

Inters kroatiske mittfältsstjärna Marcelo Brozovic lämnade sommaren 2016 Dinamo Zagreb för spel i Inter i Italien. Enligt italienska Tuttosport, så finns Brozovics framtid även i Milano, då han ska vara redo att skriva på ett nytt avtal fram till sommaren 2021.

Enligt sajten får kroaten en rejäl lönehöjning till drygt 32 miljoner kronor per säsong, samtidigt som utköpsklausulen numera uppges ligga på drygt 737 miljoner kronor. Däremot ska klausulen enbart gälla för utländska klubbar och det är ännu oklart om det rör sig om en tidsbestämd klausul.

Brozovic är i år noterad för ett mål på sju framträdanden i Serie A.

Publicerad 2018-10-11 kl 10:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons