Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

City-talang aktuell för Napoli: "Redo att diskutera igen"

Sillybloggen

Manchester Citys ukrianske försvarstalang Oleksandr Zinchenko, 21, har under de senaste säsongerna haft svårt att få speltid i Premier League. Han var redan i somras aktuell för en flytt till Napoli och nu öppnar åter talangens agent Alan Prudnikov för en flytt till den italienska klubben.

– Vi är alltid öppna för förslag från Italien. Napoli visade både under den här sommaren och sommaren innan dess intresse, men de kom aldrig överens om något avtal med Manchester City, säger agenten till Radio Marte enligt Manchester Evening News.

– Jag träffade Cristiano Giuntoli (Napolis sportchef) och vi lade grunden för ett avtal med Zinchenko, men klubbarna kunde inte komma överens om ett pris. Vi är däremot redo att diskutera det igen, fortsätter han.

Zinchenko har kontrakt med Manchester City fram till den sista juni 2020 och är den här säsongen noterad för ett framträdande i Premier League. Han lämnade under sommaren 2016 ryska Ufa för spel i den engelska klubben.

ANNONS
Publicerad 2018-10-12 19:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto