Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
8v

City-talang aktuell för Napoli: "Redo att diskutera igen"

Manchester Citys ukrianske försvarstalang Oleksandr Zinchenko, 21, har under de senaste säsongerna haft svårt att få speltid i Premier League. Han var redan i somras aktuell för en flytt till Napoli och nu öppnar åter talangens agent Alan Prudnikov för en flytt till den italienska klubben.

– Vi är alltid öppna för förslag från Italien. Napoli visade både under den här sommaren och sommaren innan dess intresse, men de kom aldrig överens om något avtal med Manchester City, säger agenten till Radio Marte enligt Manchester Evening News.

– Jag träffade Cristiano Giuntoli (Napolis sportchef) och vi lade grunden för ett avtal med Zinchenko, men klubbarna kunde inte komma överens om ett pris. Vi är däremot redo att diskutera det igen, fortsätter han.

Zinchenko har kontrakt med Manchester City fram till den sista juni 2020 och är den här säsongen noterad för ett framträdande i Premier League. Han lämnade under sommaren 2016 ryska Ufa för spel i den engelska klubben.

Publicerad 2018-10-12 kl 19:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons