Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Officiellt: Tidigare grekisk landslagsstjärna lägger av

Tidigare grekiske landslagsstjärnan Georgios Samaras, 33, meddelade i dag att han avslutar karriären. Han skördade bland annat framgångar i Heerenveen, Manchester City och Celtic, samtidigt som han senast tillhörde Samsunspor i Turkiet. Han lämnade den turkiska klubben i maj och väljer nu att lägga skorna på hyllan.

Samaras var genom åren även framgångsrik i det grekiska landslaget. Han hann totalt med att göra nio mål på 81 landskamper och gjorde bland annat ett mål mot Elfenbenskusten i 2-1-segern i gruppspelet i VM 2014.

Publicerad 2018-10-12 kl 17:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons