Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Tidigare grekisk landslagsstjärna lägger av

Sillybloggen

Tidigare grekiske landslagsstjärnan Georgios Samaras, 33, meddelade i dag att han avslutar karriären. Han skördade bland annat framgångar i Heerenveen, Manchester City och Celtic, samtidigt som han senast tillhörde Samsunspor i Turkiet. Han lämnade den turkiska klubben i maj och väljer nu att lägga skorna på hyllan.

Samaras var genom åren även framgångsrik i det grekiska landslaget. Han hann totalt med att göra nio mål på 81 landskamper och gjorde bland annat ett mål mot Elfenbenskusten i 2-1-segern i gruppspelet i VM 2014.

ANNONS
Publicerad 2018-10-12 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto