Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Atlético Madrid ute efter Chelsea-stjärna

Sillybloggen

Chelseas spanske mittfältare Cesc Fabregas, 31, har under inledningen av den här säsongen haft skadeproblem och är ännu inte noterad för någon ligamatch, i stället tre raka matcher på bänken i Premier League. Dessutom sitter spanjoren på ett utgående avtal, vilket lett till spekulationer om en flytt från London.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mirror att Diego Simeone och hans Atlético Madrid ska vara intresserat av att värva mittfältaren.

Atlético Madrid är däremot bara en i raden av flera klubbar som uppges vara intresserat av 31-åringen. Tidigare har även bland annat Inter, Milan och Sevilla nämnts bland klubbar som kan tänka sig att knyta till sig mittfältaren.

Fabregas är i höst noterad för två matcher i Europa League, ett framträdande i ligacupen och spel mot Manchester City i Community Shield. Fabregas lämnade under sommaren 2014 Barcelona för spel med Chelsea i England.

Annons
Publicerad 2018-10-12 20:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto