Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
14v

Uppgifter: Atlético Madrid ute efter Chelsea-stjärna

Chelseas spanske mittfältare Cesc Fabregas, 31, har under inledningen av den här säsongen haft skadeproblem och är ännu inte noterad för någon ligamatch, i stället tre raka matcher på bänken i Premier League. Dessutom sitter spanjoren på ett utgående avtal, vilket lett till spekulationer om en flytt från London.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mirror att Diego Simeone och hans Atlético Madrid ska vara intresserat av att värva mittfältaren.

Atlético Madrid är däremot bara en i raden av flera klubbar som uppges vara intresserat av 31-åringen. Tidigare har även bland annat Inter, Milan och Sevilla nämnts bland klubbar som kan tänka sig att knyta till sig mittfältaren.

Fabregas är i höst noterad för två matcher i Europa League, ett framträdande i ligacupen och spel mot Manchester City i Community Shield. Fabregas lämnade under sommaren 2014 Barcelona för spel med Chelsea i England.

Publicerad 2018-10-12 kl 20:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons