Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan-direktör hintar om Zlatan-flytt: "Skulle hjälpa oss"

Sillybloggen

I början av oktober uppgav Corriere della Sera att Milan överväger att erbjuda Zlatan Ibrahimovic ett korttidskontrakt som gör att forwarden återvänder till Serie A-klubben i januari.

Därefter har huvudpersonen själv uttalat sig och talat gott om Milan.

– Av alla klubbar jag representerat är Milan den största, på många olika sätt. Jag trivdes väldigt bra där. Men just det här har jag inte hört något konkret om, sa Zlatan till Metro.

Även 37-åringens agent, Mino Raiola, har kommenterat en eventuell flytt tillbaka till Milan och förklarat att Zlatan-lägret är berett att prata med Serie A-klubben.

Vidare har Milan-representanter berättat att tanken om en värvning av svensken slagit dem, men att en övergång inte är möjlig just nu. La Gazzetta dello Sport uppskattade dock i dagarna chansen till att Zlatan spelar i Milan i januari till hela 50 procent.

Annons

Ja, det snackas hur som helst mycket om en flytt från LA Galaxy. Och nu hintar Milans tidigare storspelare Paulo Maldini, som numera är direktör (jobbar med sportslig strategi och utveckling) hos klubben, om att man gärna ser Ibrahimovic på San Siro igen.

– Om Ibrahimovic skulle vara för stor för vårt omklädningsrum? Det tror jag inte på. Spelare med den personligheten hanterar det bra i stora klubbar. Och vi är en stor klubb, säger Maldini till Gazzetta dello Sport enligt calciomercato.com.

– Vi tänkte på honom i somras, men det hade varit bättre om vi spelat i Champions League. Zlatan är en mästare. Generellt sett behöver ett lag som siktar högt ha spelare med stora personligheter. Vårt lag har det, men spelare som Higuain och Ibrahimovic hjälper att dra fram potentialen ur andra.

Annons
Publicerad 2018-10-14 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto